Who are we?

GamersHub is een eSportsorganisatie bestuurd door vier jonge professionals. Het kan zo zijn dat je je nu afvraagt: “wat is eSports?”. ESports staat voor ‘elektronische sporten’. Elke sport bevat een competitief element, dit geldt ook voor eSports. Er zijn spellen om alleen te spelen, zoals schaken, maar ook spellen die in teamverband worden gespeeld, zoals voetbal. Het grote verschil tussen echte sport en e-sports is dat in e-sports alles digitaal wordt gespeeld.

Gamershub is een multimediateam dat de coverage verzorgt voor e-sports evenementen met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Hier vallen verschillende onderdelen onder, zoals interviews, het maken van foto’s, filmen en streamen. Streamen is het uitzenden van eSports spellen naar het internet. Onze uitzendingen zijn terug te vinden op ons YouTube kanaal.

What do we want to achieve?

Gamershub wil haar kennis in e-sports en multimedia gebruiken om het niveau van coverage en kwaliteit te verhogen Door verschillende typen kennis te combineren willen we een nieuw niveau bereiken binnen e-sports in de Benelux. Hiernaast willen we ook de toegankelijkheid van e-sports en de erkenning van e-sports in de maatschappij vergroten. Wij willen de organisatie worden die bedrijven en evenementen in e-sports ondersteunt, of deze nu groot, klein, bekend of onbekend zijn.